Comparteix

Espai per compartir!

Un dels moments claus en la nostra vida és el període que va des del naixement fins els deu anys de vida aproximadament. És en aquest temps quan s’anirà conformant la personalitat degut a la interacció constant en primer lloc, amb  l’entorn immediat del nen.  La mare, els pare, els avis, germans i altres familiars així com les relacions i situacions que vivim dins l’entorn escolar, el nostre barri, la ciutat on vivim, el país, l’educació que rebem, la cultura que ens envolta, la religió que ens influeix i el moment que ens ha tocat viure. Tot plegat, condiciona. Tant pot ser de manera limitant i continguda com d’una manera amorosa i expansiva.   

Vivim moments de canvi. La natura ens ho està mostrant de forma més que evident, moments difícils a nivell econòmic, polític, social i en general una crisi profunda dels valors que ens defineixen i que ens guien tan interna com externament. Enmig de tot, gent compromesa, amb ganes de compartir de fer accions de canvi.

La proposta, humil i desafiant alhora, és una proposta de canvi intern personal, de compromís amb un mateix i després amb els qui tenim al costat. Amb els qui ens envolten. No cal anar lluny, ho tenim tot a l’abast. cal interactuar d’una manera respectuosa, amorosa i d’ajuda. Sembla poc i senzill, que ho és, però alhora és tota una fita! és tot un camí, tota una vida.

Per això hem d’estar bé nosaltres, per poder obrir-nos als altres. Poc a poc sense pressa i al mateix temps sense pausa. Recordant que l’altre és un regal per seguir-nos trobant, per comprendre que cadascú ve amb el seu condicionament i que per tant, cap conflicte és personal, sinó que ens dona la oportunitat de veure’ns, de deixar anar aquests condicionaments i d’apropar-nos a l’altre amb més comprensió i amb més amor.  

Des d’aquest espai us proposo provar-ho, fer petits grups que comparteixin i s’ajudin en la mesura que es senti, sense obligacions ni exigències però si amb compromís.

El primer espai que obro són els grups de criança. Moments claus pels nostres fills, moments de molt compromís i amor per les mares, els pares i tots els que estan envoltats d’aquests nens que seran els que continuaran el viatge.

Si nosaltres tenim una ment més clara, neta i oberta això els permetrà que la creativitat aparegui en tot allò que fan. Si podem anar netejant els nostres condicionaments, els nostres traumes, els nostres conflictes , sentirem més pau més amor i ells es sentiran lliures de ser qui són, plens d’amor. Si nosaltres ens ajudem ells sabran compartir.

Poc a poc anirem fent camí…

La proposta és fer una tarda a la setmana a les 17:00h a 18.30/19:00h

Estan en marxa diferents propostes que van arribar de diferents grups que s’uneixen per compartir activitats com: cantar mantras, meditar, per tocar música, per ballar, per compartir entre dones…

Horari Casa Samay

9 am – 20.00 pm
Dilluns a Divendres

Contacta

Email: info@casasamay.es
Telf: 0034 638 82 52 19

Udun Comunicacion 2021. Politica de Privacitat