40 euros
Started on setembre 28, 201819.00

MEDITACIÓ I DIÀLEG CONTEMPLATITU

Dins de nosaltres hi ha un estat de plenitud, de silenci. Un estat de SER que sempre ha estat amb nosaltres i potser, si ens observem per un moment, podem veure que és així: sóc conscient d’existir.

Tot tendeix al silenci… El podem observar inclòs a la vida quotidiana. Si colpejo un gong, sona per un temps i finalment torna al silenci. Entre respiració i respiració hi ha silenci. Entre pensaments i pensaments, també.

La proposta d’aquestes trobades es poder contemplar aquest silenci que som, aquesta Presencia del Ser, de l’existir…

El cant de mantres ens poden apropar a aquest espai. A aquest silenci en el que podem contemplar aquesta Presència de Ser, més enllà de tot condicionament, més allà de tot… Aquest silenci que no és només absència de paraules i continguts sinó que es la intimitat amb un mateix.

Però ho fem sense cap pretensió. Només pel gust de cantar. Com una celebració a l’existència.

Imparteix: Jordi (Dinakar)

Va conèixer a Swami Muktanada al 1978. Amb ell es va formar en el ioga, cant de mantres, Advaita Vedanta, i Shivaisme tantric de Cachemira. Al 1999 va conèixer a Ramesh Balsekar, disciple de NIsargadatta Maharaj  i va profunditzar en el coneixement de la no dualitat. Porta molts anys compartint aquestes ensenyances i el cant de mantres.

Horari Casa Samay

9 am – 20.00 pm
Dilluns a Divendres

Contacta

Email: info@casasamay.es
Telf: 0034 638 82 52 19

Udun Comunicacion 2020. Politica de Privacitat