Reconnecta’t

Retroba't amb tu mateix!

Tots passem per moments difícils al llarg de la nostra vida. En realitat, són oportunitats per comprendre més qui som i de què es tracta aquest art de viure. Del patiment a l’entrega, de l’entrega a l’amor. Totes les crisis ens demanen un canvi de visió, d’accions, un canvi de consciència. Sembla una manera molt senzilla de resumir aquest misteri que estem vivint, però que difícil no? I qui sap què ens espera més enllà…De moment, el que sabem es que tenim els peus a la terra, que es casa nostra i que la vida ens porta a relacionar-nos amb les persones que ens apareixen i amb les situacions que es van donant, tot per aprendre a conèixer millor qui som, rebre més consciencia, saber estimar-nos i estimar.

A vegades, o sovint se’ns fa difícil, patim, tenim por, sentim ràbia impotència, jutgem, ens culpem, veiem un món ple d’injustícies, vivim en la dualitat… Però en realitat tot ho veiem des del nostre condicionament, estem “programats”. La societat, les religions, la família, l’educació… han fet que  construïm, sense adonar-nos, personalitats defensives, evitatives, bloquejades… i davant de qualsevol situació reaccionem de la mateixa manera que sempre fem, des de sempre, sense ser conscients. Així la cadena de patiment no s’acaba mai encara que les situacions canviïn. Quan la gent diu: Ja em torno a trobar amb la mateixa situació! Sigui en la parella, en la feina., en les relacions… el què és el mateix ets tu, la situació et convida a adonar-te i a canviar. Les situacions i els moments dolorosos son una oportunitat única per alliberar-nos.

Com aconseguir-ho?

A Samay se t’ofereixen les eines per veure mes enllà del condicionament, parar la ment, crear espais, moments on tornar al teu centre a la teva essència podent veure el condicionament sense que t’agafi i així poder ser més lliure per escollir, pujar la consciència, també obrir el cor cap a tu i als altres.

Les eines són la meditació, el mindfulness, la emdr, el brainspotting el neurofeedback, el treball corporal, la dansa, la música, el cant de mantres, l’hopponoppono…

Totes elles ajuden en el procés de retrobar-nos amb nosaltres, a conectar amb més consciencia, a trobar a l’altre a aprendre a estimar, a gaudir de la vida i a donar les gràcies pel meravellós misteri que es aquest gran joc!

Horari Casa Samay

9 am – 20.00 pm
Dilluns a Divendres

Contacta

Email: info@casasamay.es
Telf: 0034 638 82 52 19

Udun Comunicacion 2021. Politica de Privacitat