Ho’oponopono és un art dels Kaunas hawaians, una tècnica molt antiga de resolució de problemes. Ho’oponopono significa corregir un error.

Mormah Simeona va actualitzar aquestes ensenyances adaptant-les als temps moderns. En el passat tota la família havia d’estar present, llavors, un per un demanaven  perdo als altres. L’ho’oponopono ha estat  malentès i s’ha interpretat erròniament. Quan tenim un conflicte amb algú sigui amb la parella, un familiar, amic, company de feina,.. No tenim el conflicte amb els altres, sinó que és un mirall dels nostres pensaments, les nostres pròpies memòries inconscients, el nostre condicionament. L’ho oponopono ens ajuda a prendre 100% la responsabilitat i ens convida a fer “neteja” d’aquests patrons.

Ho’oponopono ens ajuda a ser més conscients cada vegada i a demanar ajuda a la consciència a través de l’Oració de l’ho oponopono, per netejar-nos i alhora esborrar allò que ens interfereix amb els altres, família, parents, ancestres i també incloent a la Terra. L’Oració ens para la ment i ens fa entregar a la consciència amb confiança i la calma va apareixent dins nostre. Per tant, després de demanar ajuda, passarà allò que sigui millor per nosaltres.

Avui en dia no cal estar en presència dels altres per demanar perdó, entenent el perdó com una incomprensió i un dolor associat que s’expressa en les dues parts, que ens està impedint resoldre el conflicte. L’altra persona no ha d’estar present ho podem fer sols des de qualsevol lloc.

Las memòries es van netejant  progressivament i tal i com explica el Dr. Ihaleakalà Hew Len  es va  arribant a l’estat zero.

Tot el què apareix a la nostra vida és un pensament, una memòria, un programa funcionant (un error) i apareix en la nostra vida per donar-nos una oportunitat de deixar anar, de netejar, d’esborrar. Ho’oponopono és la tecla del reset per nosaltres.

Primer hem d’esborrar, després es creen espais de buit per progressivament omplir-los amb la informació correcta.

Ho’oponopono ens torna al buit, al zero, es així com la Inspiració pot apareixer a la nostra vida i guiar-nos.

 

Ens aporta pau i equilibri d’una manera simple i efectiva, mitjançant la neteja mental i física a través de un procés de penediment, perdó i transmutació. La oració de l’Ho’oponopono la poden utilitzar totes las persones independentment de la seva edat i cultura. Si nosaltres podem acceptar que som la suma total de tots els pensaments passats, emocions, paraules, fets i accions i que les nostres vides presents i decisions estan marcades per aquesta memòria, llavors podem viure l’ho oponopono  com un procés de “recordar” tot el temps que res és personal i que és possible una sanació tant per nosaltres com per tota la nostra comunitat..

Horari Casa Samay

9 am – 20.00 pm
Dilluns a Divendres

Contacta

Email: info@casasamay.es
Telf: 0034 638 82 52 19

Udun Comunicacion 2020. Politica de Privacitat