Religious Superior Emeritus
E-mail: richard-reuter@example.com
Brief info

Donec tincidunt nec ac arcu aliquam. Elementum pellentesque, metus vitae, eleifend cras, diam ut nulla, ac cras quisque. Metus voluptatem ipsum, a ultricies pharetra rhoncus integer ante, wisi in velit lectus et montes nibh. Vivamus odio nunc eget pede enim. Nam orci wisi libero, vestibulum sagittis eget vulputate, cursus imperdiet mi sed vel, hendrerit in. Pede ut pulvinar nibh arcu imperdiet massa, laoreet sodales quis in placerat ut aliquam, etiam est fringilla montes orci enim habitant. A tempus erat sed congue, etiam quis ad ullamcorper eros a neque, quam sed est sed dui aliquam id.

Tots passem per moments difícils al llarg de la nostra vida. En realitat, són oportunitats per comprendre més qui som i de què es tracta aquest art de viure.

Del patiment a l’entrega, de l’entrega a l’amor.

Sembla una manera molt senzilla de resumir aquest misteri que estem vivint, però que difícil no?

I qui sap què ens espera més enllà…

De moment, el que sabem es que tenim els peus a la terra, que es casa nostra i que la vida ens porta a relacionar-nos amb les persones que ens apareixen i amb les situacions que es van donant, tot per aprendre a conèixer millor qui som, rebre més consciencia, saber estimar-nos i estimar.

A vegades, o sovint se’ns fa difícil, patim, tenim por, sentim ràbia impotència, jutgem, ens culpem, veiem un món ple d’injustícies, vivim en la dualitat…

Però en realitat tot ho veiem des del nostre condicionament, estem “programats”. La societat, les religions, la família, l’educació… han fet que  construïm, sense adonar-nos, personalitats defensives, evitatives, bloquejades… i davant de qualsevol situació reaccionem de la mateixa manera que sempre fem, des de sempre, sense ser conscients. Així la cadena de patiment no s’acaba mai encara que les situacions canviïn. Quan la gent diu: Ja em torno a trobar amb la mateixa situació! Sigui en la parella, en la feina., en les relacions… el què és el mateix ets tu, la situació et convida a adonar-te i a canviar. Les situacions i els moments dolorosos son una oportunitat única per alliberar-nos.

Horari Casa Samay

9 am – 20.00 pm
Dilluns a Divendres

Contacta

Email: info@casasamay.es
Telf: 0034 638 82 52 19

Udun Comunicacion 2020. Politica de Privacitat